"tell me, what is it you plan to do with your one wild and precious life?"

Mary Oliver

contact

Hulp vragen kan best moeilijk zijn. Je beseft al langer dan vandaag hulp nodig te hebben, maar dán die eerste stap zetten... Maar weetje, praten helpt! Wanneer je een strandbal mee het water inneemt en die bal onder water probeert te houden, dan kost dat enorm veel energie. Vroeg of laat knalt de bal het water uit, naar boven. Zo is het ook met wat er in ons is. Dat wat we onderdrukken, vraagt veel energie van ons, put ons uit. Wat als alles in je er nu eens gewoon mag zijn?
Het bericht dat je stuurt, wordt door mij oordeelvrij en met genade ontvangen.
Ik weet wat het is om die eerste stap tot hulpvragen te zetten. Hoeveel tijd daar overheen kan gaan. Maar ik weet ook wat het betekent om hulp te ontvangen. En met die ervaring ontvang ik je van harte!
Ik moedig je aan en nodig je uit: zet de eerste stap en laten we samen opzoek gaan naar de schatten die er in jou verborgen liggen!


ik hoor graag van je

per e-mail

Plan je afspraak zelf in

Klik op de afbeelding links om je afspraak in << te plannen. <<

stuur je bericht

verzenden

Wanneer je op VERZENDEN klikt, ga je akkoord met dat ik de persoonsgegevens die je hebt ingevuld, mag gebruiken om contact met je op te nemen over het bericht dat je hebt verzonden. Meer hierover kun je lezen in de privacy polis

Dankjewel!

Je kunt binnen een week reactie van me verwachten.